23. srpna 2007

kluci se flakaj.....darebaci!

ahoj :)
tak to vypada, ze koblizci to psani na blog vzdali, co. Ale dont worry, ja vam obcas neco napisu :) ted tu bylo od patku obdobi destu, tak sem chodila jen do hotelu a kluci se teda taky moc nepredreli...
dnes uz vykukuje slunicko, coz je super, jednak zitra mam byt v obou pracich (park nepremava, ved prsi) a jednak v sobotu ma prijet Petka (moje sestrenice) a to musi byt poradne teplo, abysme mohly chodit na la plazu a tak :)

udalosti poslednich dni :

shoping, hrani her (od pokru, prsi, az po mestecko palermo), prace, a dal asi nic :)

ted trosku vysvita slunicko :) k nevire, mysleli jsme ze leto uz nadobro odeslo, uz jsme zacali nosit bundy a mikiny!

jinak se nam to krati, uz se me v praci vsichni denne ptaji kolik mam do konce :) 5!!!! achjo, to neni mozny, ze to tak leti! :( je zvlastni, vsichni bulhari uz mesic chteji jet domu, a prace je stve, me to az tak nevadi :) vcera a dnes jsem misto off pracovala, a hrozne mi tam moji cesti koblizci chybeli!! kdovi, co vyvadeli;) ale urcite se jim po me nestyskalo, darebakum!

jinak nas plan: 7.9. konec v pt. pleasant beach, rentime car a jedeme (bud na noc, nebo rano, uvidime podle toho, jak se budeme citit) smer Niagara falls. Od tama pak do Chicaga, kde navstivime cechy z Topolan :) atrosku se koukneme po meste. !12.9. mame odlet do Las Vegas. Dalsi plan ze dne na den nemame, mame vytycene co chceme videt, a hlavne 24. musi byt minimalne Kadel v LA, my s Tomem 26. 9. v san francisku. Je trosku blby, ze jde o 2 mesta, ktere chceme videt, a at to udelame jak udelame, dycky si nekdo zajede...asi asle pojedeme vsichni do sf, pak doprovodit kadla a pak zpet do sf...ale to jsou jen plany :) a ty se tu meni den ze dne :)

hihi, jsem zvedava, az prijedu domu a bude chvili cas, tak si sednu nad ty mejly, co sem naposilala :) a jak moc budu prekvapena, jake jsme meli plany, pocity atd na zacatku a jak to postupovalo :)

za mesic uz budeme skoro doma, kdo se tesi? ;) (dobre si rozmyslete odpovedi!!!!)

mejte se a uzivejte leto, pry jeste v CR je :)

Eva

1 komentář:

Jana řekl(a)...

Ja se tesim,az se vratis.