16. srpna 2007

klapka;aaaa, jedeeem!!! packa v NY podruhe!

pripravit se, jedeem!!
Achjo, tak nemam co psat, neb Tom krasne popsal veskere pocity, ktere jsem vcera mela na nocnim Brooklynskem moste v predeslem clanku :(

vcera jsme se vypravili -nekteri po druhe, nekteri asi po pate do NY. Uz se nam vsem po tom Meste styskalo! opravdu, kdo nezazil nepochopi, to mesto je kouzelne! me dostalo uz pri prvni navsteve, a to jsme se vlastne jen tak otukavali a poznavali! vcera uz to bylo jine, jakobych navstivila starou znamou :) metro, ulice, budovy. Potichu jsem si pri prochazce premyslela, ze pokud bych chtela nekdy znova do Ameriky,tak urcite do New Yorku!!!!

vcerejsi vylet byl opravdu jiny, nez vsechny predesle, takovy docela poklidny :) zahajeny snidani v Central parku, pozdeji prochazkou po nem, hazeni "frisbi", sezeni u fontanky...prochazka po Manhatenu, okoukli jsme vlajky u Spojenych Narodu. K teto budove jsme prisli pred 4hodinou, nasli jsme nasi vlajku az skoro na konci rady. Jelikoz bylo bezvetri, bylo docela tezke vlajky rozpoznat, ale jednu chvili foukl vanek, a jedina nase se napjala! Standa vyrobil par fotek, moc dekuji, ja nemam talent:( a v dalsi chvili nabehla parta policajtu, nebo jinych povolanych v uniformach, a zacali vlajky svesovat. Meli jsme tedy stesti! a bylo to moc pekne :)

vecer kolem 8 me jsme se vydali na tour po zminovanem Brooklynskem moste. v 9 jsme byli asi v pulce mostu, bylo 28 stupnu celsia a bylo nam docela prijemne :)
Me opet most neprisel nejak extra velky, ale pohled z neho na Manhattensky most, vzdalenou sochu svobody i empire state building, WAAAAAAAAAAAAAAAAU!!! jeste trafic pod nami, no husi kuze hadra ;)

myslim, ze nejen ja, ale i moji kluci, jsme si vylet uzili, uz jsme se nedivali na mesto pres cocku fotaku :)) ze, koblizci ;)

jinak mame nove prezdivky:
umelec - jasnej myspulin, se znaky bobika (jo, jeho apetit a traveni bych chtela mit, posledni obed sezral, pardon, ale fakt, sezral celou fat cat a pak to jeste zajedl cokoladou!!!!)
kadel - to je takovej bobik :) ale zase trosku z myspulina ma....
standa - pinda, bez debat.
a konecne ja, neni pochyb, co mi zbylo - fifinka :) hehe, to mam nejlepsi, no ne?!

tak snad by to bylo vsechno...mej te se!

Žádné komentáře: