15. června 2007

Vítáme Tě na blogu studentů, kteří se přes léto rozhodli trošičku pustit Americe žilou a pár dolary zvýšit český Hrubý domácí produkt (Standa vedle mě říká, že je to spíš naopak:-).

Tím se dostáváme ke složení party - jako první jsme dojeli Eva (Packa) a já (Tom), v týdenním závěsu za námi Standa (Standa) a Tomáš (Kadel). Možná sem občas napíše i některý z našich spolubydlících, pokud budeme vědět, jak na počítači přepnout azbuku :-)

Jeli jsme sem klasicky přes program Work And Travel na (maximálně) pětiměsíční pracovní vízum. První tři měsíce budeme pracovat na východním pobřeží (asi sto metrů od Atlantického oceánu - a budeme z něj po většinu doby slyšet jenom šumění), na konci srpna se přesuneme na západ a budeme měsíc cestovat.

Pracujeme jako hauskípři (uklízení pokojů v hotelu), hauspersony (ukízení okolo hotelu) a brekfstři (doplňování vdolků američanům přímo před pusu - (nejsou tak tlustí, jak jsme doufali;-) dále už i jako roudparkři (zmáčkni knoflík - kolotoč se bude točit, pusť ho, kolotoč se přestane točit) a spoustu a spoustu dalších zaměstnání...

V partě jsou minimálně dva informatici (kdo ví, třeba v sobě packa najde netušené možnosti), takže můžete být klídní - články budou velice krátké, aby to sami po sobě vůbec chtěli číst ;-)

Mějte se krásně
Tom

Žádné komentáře: