27. června 2007

Tornado No.1 (1)

Teď nevím, jestli se už nějaký tornádo, nebo uragán jmenoval Brenda, protože bych nerad urazil jakýkoliv přírodní živel. To, co panuje v našem domě, je totiž tisíckrát horší než Kathrina (a to musela bejt pěkná fůrie, že po ní pojmenovali tornádo)

Včera nás donutila k jednomu drastickému prostředku - museli jsme zavést PRAVIDLO a to jsem myslel, že už nikdy do konce života žádný pravidlo nezavedu (kvůli ní). PRAVIDLO znělo - "Když s ní nejsme, nebudeme o té xxx dál mluvit." Poslední dobou se to totiž zvrtlo v úplně nehorázné pomlouvání a některé nadávky už byly pronášené s takovým citem, že by jim někdo moh i rozumět.

Vůbec nevím, kde začít, protože každej den se stane něco, co je hodné zaznamenání. První co je hodné postupného zaznamenávání jsou PRAVIDLA. Už jich máme asi tisíc a všechny si je nepamatuju, ono není vlastn ani třeba, protože jednak je sama nedodržuje a jednak křičí aj když je dodržujeme, protože určitě někdo z nás udělá zrovna něco, na co sa nevztahujou žádná PRAVIDLA. Za chvilku budem moci náš dům nazvat dalším státem Spojených Států Amerických a na Americké vlajce bude muset přibýt hvězdička, protože tu budeme mít tolik PRAVIDEL, že to bude, jako kdybysme měli zákony. Jinak Americké zákony tu saozřejmě také platí :-)

Jedno z prvních pravidel je "If you use it, buy it" (Když to použiješ, kup nové) a o tom vám napíšu příště, právě jdu totiž na pláž :-) Přestalo tu pršet a je tu už konečně děsné vedro (jak má u moře správně být :-)

Mějte se krásně
Tom

Žádné komentáře: