30. července 2007

Hi, whats up!? :)

mate se? ty blaboly v predevcira neberte moc vaazne ;)
trosku jsme byli znaveni umornym horkem a velkou pizzou...:D

v poslednich dnech se tu strida vedro s bourkou, a to opravdu rychle. Jsme neustale mokri, potime se, mokneme, potime a tak porad dokola. Je tu hrozne vlhko, rucnik z koupacky je mokry jeste po dvou dnech, dnes jde rovnou do pracky a susicky. Mam sebou sice snuru na pradlo (maminka vybavila), ale neni kam ji natahnout, neb tu nemaji zadne stromecky, jen na ulici jakysi mohutny listnace :( ale dala sem to klukum za ukol, tak snad to moji FITaci a FEKTak vykoumaji, bo jinak si titul nezaslouzi;)

Mame se dobre, vsichni se nemuzeme dockat zitrejsiho rana, kdy vyrazime na dvoudenni trip - nyni budeme objevovat Baltimor a Washington D. C.!
dnes nas pry white sands vybavilo bagelama na svacinku :) hihi...to mi pripomina, dostali jsme checky, a k nim takove mile povidani, jak moc pekne pracujeme, ze vi, ze to je tvrda prace, a ze to ocenuji, a nasleduje vycet toho, co mame dovolene, a toho, co nesmime....samozrejme,toho druheho vice :)takze, muzeme chodit do bazenu, ale rucniky a lehatka jsou jen pro hosty...stejne tak continentalni snidane a cookies :) dale je zakazano zvykat, jist, pit a zdrzovat se na verejnych prostranstvich, spat ve fitku(jeden bulhar pry usnul pred zacatkem prace), chodit pozdeji nez 15 minut a odchazet domu taky pozdeji nez 15 minut (to nekdo vykoumal, ze tak jdou dobre delat prescasy)
to jim musime podepsat, ze bereme na vedomi. No klidne, kdyz se jim pak bude dobre spat :) mame (tuk tuk na drevo) Toma brekfestaka, takze nas jejich zakazy moc nerozhazi :)

dnes mame valecnou poradu co a jak zitra, kolik nas jede, kdo ridi a tak...
co jinak by vas zajimalo, no mame novou zkusenost - koupani v noci v bazenu WS :) 5housekeeperu a personu se nahrnulo do super vyhrivanyho bazenku a moc jsme si to uzili!
Tom umelec cte harryho posledni cast...hraje na me, ze anglicky, ale standa ho praskl :P pry si stahuje cesky preklad a louska ten...na me si neprijde!

asi budu koncit, kluci rikali, at pisu kratke vystizne zpravy. Toz se mame dobre :) moc nam chybite, a za necely 2 mesice budeme hopi hopi doma :) (to uz budeme asi i v tercu....)

vase Jedina Koblizka

Žádné komentáře: