22. září 2007

ahoj vsichni, kdo ctete nas blog (vim, ze je vas jen par, mohla bych vas oslovit pekne po jednom, ale neudelam to ;)
tak jestli jste shledli fotky z la, tak komentar k nim; hollywood hrozna nuda, proc mame jedinou fotku u slavne hvezdy a je to zrovna walt disney, tak to je jednoduche, ty hvezdy vypadaji TAK levne a hnusne, ze nas to prestalo pri asi pate hvezde bavit.
pak ke konci la alba je fotka, jak jsme se bavili v aute....ony 3hodiny jsou 3hodiny,ze...a jak klukum prisla vhod moje manikura, koukate, co :) no jsou z nich polovicni holky!!!

jo, dotazy typu proc nejsou lidi na fotkach, je to jednoduche, kluci jsou dycky za fotakem, a foti prirodu. Ja sem obcas za svojim fotakem, kteremu teda uz dochazi sily, chudakovi, ale obcas jeste cvakne a vyfoti ty japonciky na vylete :)
ne, nahodou, v yosemitech a vcera pri prijezdu a prvni prochazce po san fran jsme uz skoro nefotili :)

jinak ten stan, co jsme v nem spali v yosemitech, tak to bylo opravdu romanticke, hrozne jsme se na stanovani tesili, i na to, ze konecne usetrime za hotely...no on ten mily stan byl drazsi nez nejluxusnejsi hotel a to nam v hotelu jeste dali i snidani !! ale jinak to bylo jedno s nejlepsich spacich mist, kde jsme byli, opravdu super! vyuzili jsme spacaky, me pravda byla trosku zima, ale po instruktazi v 6rano, kdy mi kadel vysvetlil, jak se poradne zachumlat, uz to bylo opravdu bajo! :)

toz co jinak...jinak asi nic, to vite, normalka pohoda, amerika :) ani se nam domu nechce;) napr. ja vubec nezavidim kadlovi, ze bude doma uz o 2dny driv.....

Žádné komentáře: